Sex & Love Guide: leer nu alles over zelfliefde en seks!

Je leert onder andere over zelfliefde (want écht, daar begint het mee), veilige seks, het orgasme (of het uitblijven ervan), BDSM, soloseks en natuurlijk hoe je je (seks-)relatie met je partner(s) naar een euhm… hoogtepunt kunt brengen.

In de wondere wereld der seks en liefde valt er nog zó veel te ontdekken. Zeker in een tijd waarin we eindelijk vrijer en meer open durven te zijn over seks en seksualiteit, love is love. Ook zien we in dat zelfliefde belangrijker is dan ooit, daarom is het goed om te blijven leren. Voor jezelf, voor je partner(s) en voor de mensen om je heen. Zoals je misschien wel weet, doen we bij Women’s Health niet aan taboes. In samenwerking met onze collega’s van Cosmopolitan en verschillende experts uit de psychologie en seksuologie, hebben we daarom deze Sex & Love Guide samengesteld.

Sex & Love Guide: even in het kort

We bieden je handvatten in het ontdekken, omarmen en praktiseren van je eigen pad op het gebied van liefde en seks. Je leert onder andere over zelfliefde (want écht, daar begint het mee), veilige seks (op meerdere fronten), het orgasme (of het uitblijven ervan), BDSM, soloseks en natuurlijk hoe je je (seks-)relatie met je partner(s) naar een euhm… hoogtepunt kunt brengen. Je leert vooral dat alles oké is. Dat jij oké bent. En dat niets te gek is. En dat allemaal in een cursus van tien hoofdstukken, die je op je eigen tempo kunt doorlopen.

Sex & Love Guide: zo werkt het

In elk hoofdstuk vind je eenvoudige oefeningen om met de onderwerpen aan de slag te gaan. Elke week zullen we je een mail sturen met de nieuwe les, maar je kunt ook altijd voltooide lessen teruglezen. Je kunt zelf kiezen wanneer je begint met de Sex & Love Guide, daarbij kun je voor vragen altijd terecht bij de redactie.

Women's Health
Sex & Love Guide
€ 19,95

Wil je ook een abonnement?

Heb je nog geen abonnement op de Women's Health en wil je die wel graag? Goed nieuws: voor slecht €24,99 krijg je nu 5x Women's Health mét de Sex & Love Guide. Winnen!

DIT WIL IK!

Veel (lees)plezier!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Alles over seks